Humlegårdens Ekolager

Humlegårdens Ekolager startades som ett familjeföretag 1992 av Eva Fahleson Ekelin och Svante Ekelin. Vår affärsidé är att tillhandahålla bra råvaror, utrustning och litteratur, och bra service, för avancerade hembryggare och små bryggerier.

Sedan september 2020 ingår Humlegårdens Ekolager i koncernen Caldic.

Humlegårdens Ekolager har sedan starten varit ledande på sin marknad i Sverige: råvaror av hög kvalitet för småskaliga bryggare. Så gott som alla medaljörer vid SM i hembryggning sedan starten 1989 är kunder till oss. Ett antal av dessa har gått vidare och startat små professionella bryggerier, och vi levererar också malt, humle och jäst till de flesta av Sveriges bryggerier. Givetvis har vi varor av samma höga kvalitet både för professionella bryggerier och för hembryggare – det är bara kvantiteten som skiljer.

Humlegården i Ekskogen, Vallentuna, där vi startade verksamheten och drev den de första sjutton åren, har fått sitt namn av att traktens humle förr i tiden odlades där. Ekolager syftar på att vi lagerför nyttigheter på ett både ekologiskt och ekonomiskt sätt.

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?