Nigab

Nigab är en ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker till den svenska marknaden och inom nordisk Duty Free/Travel Retail. Med över 40 års erfarenhet har vi framgångsrikt försett Systembolaget, fartyg, flygplan och en mängd olika restauranger i Sverige med vårt sortiment. Våra kunder sträcker sig från fina restauranger till trendiga barer och entusiastiska vinälskare från Ystad till Haparanda.

Vi grundades år 1983 och har våra kontor i både Stockholm och Göteborg, med sammanlagt 50 engagerade medarbetare. Nigab är en stolt medlem av HansJust-gruppen, som är känd för sina etablerade företag inom vin- och spritbranschen i hela Norden.

Vårt omfattande sortiment inkluderar välkända världsledande varumärken som är perfekta för alla vinkällare, barhyllor och hem, men också mindre kända produkter med unika smaker och karaktärer för att erbjuda en mångfald av alternativ. Vi välkomnar dig att utforska Nigabs värld och hoppas att du vill vara en del av vår spännande resa in i framtiden, som definitivt kommer att erbjuda många spännande nyheter.

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?