Passa på att ta en skön natt på hotell

Hotellerbjudanden för 2023 publiceras närmare Öl- & Whiskyfestivalen 2023

Hotellerbjudande 2022

Åker du en längre bit för att besöka vår festival kan det vara behagligt att övernatta istället för att avsluta kvällen med en tåg- eller flygresa. Njut av en god natts sömn och vakna upp till en framdukad frukost och lämna staden utvilad och mätt. I samarbete med några av Malmös bästa hotell erbjuder vi dig som besökare övernattning till ett bra pris.

Malmö Arena Hotel

Bo på hotellet närmast Mässan, Malmö Arena Hotel! Nu vill vi självklart att du ska få kombinera nytta med nöje och boka er till Öl & Whiskyfestivalen. Passa på att bada basta och sedan ta ett skönt dopp i vår badtunna. Utomhus såklart innan mässan. Efter mässan kan ni njuta av en god pizza i vår Skybar. Efter en god natts sömn är det bara att stiga upp och njuta av den härliga frukostbuffén.
På hotellet finns även möjlighet att äta middag i någon av våra restauranger, som du då bara bokar till.

Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Är du bilburen finns det parkeringsplats att boka.

I paketet ingår:
– 2 personer i delat dubbelrum
– Entréavgift till mässan (Du bestämmer själv vilken dag och tid)
– Provningsglas
– Garderobsavgift på mässan
– Stor frukostbuffé
– Tillträde till inne- och utegym inkl bastu
– Tillträde till badtunna utomhus

Pris
695 SEK per person i delat dubbelrum. Totalt 1390 SEK.
Enkelrumstillägg 300 SEK.

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till [email protected].com och uppge ”Öl & Whisky”. Bokningen är öppen mån-fre kl 09.00-16.00.

Quality Hotel View

Bo bekvämt hos oss på Quality Hotel View i snyggt designade rum samt välj och vraka bland våra läckerheter på frukostbuffén dagen efter. Och det bästa av allt, ha endast två minuters gångväg till MalmöMässan och festivalen! Quality Hotel View är ett endast 3 år gammalt fullservicehotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie och på bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Hos oss får du ett paketpris där både övernattning, entréavgift till festivalen, garderobsavgift, provningsglas på festivalen och frukostbuffé ingår.

Pris
760 SEK/person, del i standard dubbelrum

Bokning sker per mail [email protected]e eller tel +4640-374100, tonval 4 för Paket & Specialbokningar. Uppge ”Paket Öl & Whiskyfestivalen”.

Elite Hotels

Bo bekvämt på Elite Hotels under Malmö Öl & Whiskyfestival. Våra trivsamma hotell är centralt belägna i Malmö med gångavstånd till centralstationen. I anslutning till två av hotellen finns den brittiska puben The Bishops Arms.
Som besökare anger du bokningskod BESÖKARE ÖL- & WHISKYMÄSSAN och erhåller då specialpris på logi.

ELITE PLAZA HOTEL – 890 SEK/natt
ELITE HOTEL SAVOY – 890 SEK/natt
ELITE HOTEL ESPLANADE – 990 SEK/natt

Priset är detsamma även om ni bor två personer i rummet. Rummet är avbokningsbart till kl. 14.00 på ankomstdagen.

Boka in ditt rum via mejl [email protected] eller telefon 040-66 44 841.

Du följer väl oss?