Biljetter & dryckeskuponger

Öppettider

Fredagen den 17 mars, kl 13.00–22.00

Lördagen 18 mars, kl 11.00–16.00 – Session 1

Lördagen den 18 mars, kl 17.00–22.00 – Session 2

*Biljetterna är indelade i sessioner för att minimera kötider och få ett bättre publikflöde. Till skillnad från tidigare år kommer vi denna gång erbjuda tre sessioner. Fredag 17 mars håller vi öppet 13–22 och lördag 18 mars är nu indelad i två sessioner. Session 1 är öppen kl 11–16 och session 2 kl 17–22. Vi tömmer mässhallarna mellan sessionerna. Observera att biljetterna finns i begränsat antal för respektive session och kan därför säljas slut.

Entrébiljetter

Entrébiljett krävs för att få tillträde till festivalen. Entrébiljetterna är indelade i sessioner. De huvudsakliga anledningarna till dessa sessioner är din upplevelse och servicenivån från utställarna. Vi önskar bibehålla kvalitén på vårt arrangemang från öppning till stängning, vi sätter besökarens och utställarens upplevelse främst genom denna rutin.

OBS! Festivalen har 20-årsgräns. Detta gäller även barn i barnvagn, bärsele eller liknande.

Dryckeskuponger

Dryckeskuponger är den lokala valutan på plats, företag med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger. Övriga utställare (t.ex. ost & chark) tar kort eller kontanter. Vi rekommenderar dig att förköpa dina entrébiljetter och dina dryckeskuponger på Tickster. Fler dryckeskuponger går att köpa på plats.

Förköp av dryckeskuponger stänger måndagen den 14 mars. För dig som vill köpa dryckeskuponger med Taste Events presentkort, kontakta oss på [email protected]

Observera att försäljningen av dryckeskuponger på plats stänger en timme innan mässans slut.

Dryckesskolor

Få ut mer av ditt festivalbesök och boka in dig på en dryckesskola. Under hela festivalhelgen erbjuds ett spännande utbud av dryckesskolor och provningar.

Du följer väl oss?