Biljetter & dryckeskuponger

Fredag 18 mars

Lördag 19 mars

Öppet kl 13 – 22

Entrétider
13:00 – 16:00*
16:00 – 18:00*
18:00 – 21:00*

Lördag 19 mars

Öppet kl 12 – 21

Entrétider
12:00 – 13:00*
13:00 – 15:00*
15:00 – 17:00*
17:00 – 20:00*

*Biljetterna är indelade i entrétider för att minimera kötider och få ett bättre publikflöde. Du väljer den tidsslott du förväntas göra entré. Givetvis får du stanna så länge du vill, orkar och kan. Observera att biljetterna finns i begränsat antal för respektive tidsslott och kan därför säljas slut.

Entrébiljetter

Entrébiljett krävs för att få tillträde till festivalen. Entrébiljetterna är indelade i tidsslotar; detta är endast din entrétid och givetvis får du stanna så länge du vill, orkar och kan. De huvudsakliga anledningarna till dessa slot-tider är din upplevelse och servicenivån från utställarna. Vi önskar bibehålla kvalitén på vårt arrangemang från öppning till stängning, vi sätter besökarens och utställarens upplevelse främst genom denna rutin.

OBS! Festivalen har 20-årsgräns. Detta gäller även barn i barnvagn, bärsele eller liknande.

Dryckeskuponger

Dryckeskuponger är den lokala valutan på plats, företag med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger. Övriga utställare (t.ex. ost & chark) tar kort eller kontanter. Vi rekommenderar dig att förköpa dina entrébiljetter och dina dryckeskuponger på Tickster. Fler dryckeskuponger går att köpa på plats.

Förköp av dryckeskuponger stänger måndagen den 14 mars. För dig som vill köpa dryckeskuponger med Taste Events presentkort, kontakta oss på info@tasteevents.se.

Observera att försäljningen av dryckeskuponger på plats stänger en timme innan mässans slut.

Dryckesskolor

Få ut mer av ditt festivalbesök och boka in dig på en dryckesskola. Under hela festivalhelgen erbjuds ett spännande utbud av dryckesskolor och provningar.

Du följer väl oss?