Moestue & Cask

Moestue & Cask är en framträdande importör och distributör av öl, vin och spritdrycker. De har en av de mest spännande portföljerna i Sverige, med ett brett utbud av alkoholdrycker. Deras åtagande är att tillhandahålla högkvalitativa produkter till den svenska marknaden, vilket uppnås genom nära, personligt och ansvarsfullt samarbete med deras producenter och partners. Deras fokus inkluderar produkter som de personligen står bakom, främst arbetar de med privat- eller familjeägda producenter som delar deras vision om hållbarhet.

Moestue & Cask verkar som en del av Moestue Group, som har en djup förståelse för marknaden och en bevisad förmåga att välja ut högkvalitativa drycker. Gruppen har upplevt stark tillväxt tack vare sitt kompetenta team och nära förståelse för konsumenter och kunder. Moestue Group har en ledande position inom HORECA-sektorn (Hotell/Restaurang/Café), med starka säljteam och långsiktiga relationer med kunder.

Moestue & Cask medverkar på festivalen med varumärkena Nortern Monk och Brewdog

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?