Biljetter & dryckeskuponger

Entrébiljetter

Entrébiljett krävs för att få tillträde till evenemanget. Biljetterna kan ni köpa på hemsidan eller med betalkort på plats i kassan.

Observera att vi har 18-årsgräns på evenemanget. Med undantag för barn i barnvagn, bärsele eller liknande.

Mat- & dryckeskuponger

Utställare av alkoholhaltiga drycker och utställare som säljer mat ämnad att förtäras på plats tar endast emot mat- och dryckeskuponger som betalningsmedel. Övriga utställare erbjuder traditionell betallösning. Genom att förköpa era mat- och dryckeskuponger får ni dessa direkt av entrépersonalen vid biljettscanning och ni slipper att stå i flera olika köer. Möjligheten att köpa fler mat- och dryckeskuponger på plats finns.

Observera att försäljningen av mat- och dryckeskuponger stänger en timme innan evenemangets sluttid.

Dryckesskolor

Få ut mer av ert besök genom att boka in er på en dryckesskola. Under hela helgen erbjuds ett spännande utbud av dryckesskolor och provningar.

Sånt som är bra att veta

Er entrébiljett ger er tillträde till evenemanget där ni får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malmö Vin & Deli är ett kontantfritt evenemang, vilket innebär att alla smakprover handlas med mat- och dryckeskuponger. Entrébiljett och mat- och dryckeskuponger kan ni handla här på hemsidan eller på plats i kassorna under evenemanget. Notera att mat- och dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av entrébiljett och mat- och dryckeskuponger på plats accepterar vi endast kortbetalning som betalningsmedel.

8 cl för öl/cider 5 cl för vin 2 cl för whisky/övrigt destillat

Det finns möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad eller delikatesser. Bland utställarna finns flera spännande matalternativ, allt ifrån street food till skaldjur eller vegetariskt.

Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter.

> Gå till programmet för dryckesskolor <

Du följer väl oss?