Under planering

En upplevelse med spännande drycker

Om Malmö Vin & Deli

Malmö Vin & Deli är mötesplatsen för dig som gillar spännande drycker och goda delikatesser. Vi har bjudit in lokala och internationella producenter/importörer, så att du kan prova och uppleva många smaker. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare, eller van vinprovare, här finns något för alla. Varsågod, bordet är dukat!

Öppettider

Tid och datum för nästa Vin & Deli-mässa är under planering.

Sånt som är bra att veta:

Er entrébiljett ger er tillträde till evenemanget där ni får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malmö Vin & Deli är ett kontantfritt evenemang, vilket innebär att alla smakprover handlas med mat- och dryckeskuponger. Entrébiljett och mat- och dryckeskuponger kan ni handla här på hemsidan eller på plats i kassorna under evenemanget. Notera att mat- och dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av entrébiljett och mat- och dryckeskuponger på plats accepterar vi endast kortbetalning som betalningsmedel.
8 cl för öl/cider 5 cl för vin 2 cl för whisky/övrigt destillat

Vill ni få ut det mesta av ert besök på Malmö Vin & Deli rekommenderar vi att ni anmäler er till våra provningar och skolor. Här får ni möta erfarna föreläsare som tar med er på en djupdykning i valt ämne. Inträde till festivalen måste lösas för att kunna delta i en dryckesskola. > Gå till programmet för dryckesskolor <

Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter.

> Gå till programmet för dryckesskolor <

Du följer väl oss?