Lakritsfabriken i Ramlösa

Den 9 april 2011, under Lakritsfestivalen i Stockholm, introducerade Lakritsfabriken Sveriges första premiumlakrits. För grundaren Martin Jörgensen var det centralt att produkten inte bara höll hög kvalitet och hade noggrant utvalda ingredienser, utan också att den var helt fri från gluten. Lakritsfabrikens produkter kännetecknas av en tidlös, stilren och skandinavisk design, och redan från början hade Martin en vision om att sälja dem i platta presentförpackningar.

Med åren har Lakritsfabrikens sortiment utökats och inkluderar nu bland annat lakrits som är chokladdoppad, chokladdragerad och gjuten, tillgängliga i olika förpackningsstorlekar och designer. De har även utvecklat kryddblandningar under namnet Lakritskocken och erbjuder råvaror för matlagning och bakning. Lakritsfabriken har också skapat varumärket Lakritskungen, som erbjuder ett mer vardagsinriktat sortiment i enklare förpackningar. Företaget har under årens lopp vunnit flera utmärkelser för sina produkter, till exempel vann deras Super Salty titeln ”Bästa Saltlakrits” i Finland år 2013.

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?