Kävlinge Bryggeri

Kävlinge Bryggeri, beläget i natursköna Skåne, är ett hantverksbryggeri med en unik historia och ett imponerande sortiment av öl. Grundat av Per Daneskog, en före detta tandtekniker som bytte karriär för att följa sin passion för bryggning, representerar bryggeriet en fusion av hantverk, gemenskap och kreativitet.

Bryggeriet, som är inhyst i den historiska gamla Glacé-fabriken i Kävlinge, påbörjade sin verksamhet med fokus på småskalig produktion, vanligtvis med satsstorlekar på 50 till 100 liter. Denna skala möjliggör ett hands-on-approach till bryggningen, med betoning på kvalitet framför kvantitet. Kävlinge Bryggeri har antagit ett intressant tema för sina produkter, där varje öletikett presenterar handmålade akvarellillustrationer av klassiska bilar, en hyllning till ännu ett av Pers intressen. Detta unika varumärke är skapat av Pers son, Henrik, som delar sin fars entusiasm för bilar.

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?