Du har mycket att vinna på att vara med!

Taste Events är ett eventbolag som är specialister på mat- och dryckesarrangemang av olika slag.

Vi arbetar enbart med företag av högsta kvalité och tillsammans med de mest engagerade personerna bakom! Vi på Taste Events har en stor erfarenhet inom branschen och sätter gärna en personlig prägel på våra upplevelser. Detta gör vi genom att till exempel lyfta personerna bakom företaget/produkten som faktiskt är den viktigaste ingrediensen av dem alla. Vi skapar upplevelser, kreativa arrangemang och vi erbjuder allt för den kräsne, för matnörden, för dryckesfantasten, för de som vill lära sig mer eller bara älskar nya upplevelser tillsammans med vänner och familj.

Smaker och dofter ska upplevas i verkligheten. Därför är våra evenemang en optimal marknadsföringsportal för att nå nya målgrupper och bevara befintliga relationer. Syns man inte, finns man inte!

Det finns ett enormt mat- & dryckesintresse i Sverige och många konsumenter är mycket kunniga och vetgiriga. Våra samarbetspartners vittnar ständigt om intressanta diskussioner som förts med besökare, och besökarna uppskattar att få prata med kunniga producenter och krögare.

Våra evenemang lämpar sig utmärkt för varumärkesbyggande och produktlanseringar såväl som för direktförsäljning på plats.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera era möjligheter att synas på något av våra kommande evenemang!

Du följer väl oss?