Caorunn
Caorunn betyder rönnbär på gaelic och rönnbär är en av de 5 skotska ingredienserna som Caorunn är kryddad med. Simon Buley som är Caorunn´s innovativa Gin Master såg möjligheten att göra en gin på 5 skotska ”botanicals”. Alla 5 ingredienser växer inom 2 kilometer från destilleriet och Simon själv går ut och plockar dessa unika växter. Han vet när och var bästa tillfället är för att ge Caorunn Gin den perfekta smaken.
Alla 5 ingredienser spelar såklart en viktig roll och ger Caorunn Gin en helt unik smak. De 5 botanicals är Rönnbär, Pors, Ljung, Maskrosblad och Caol Blush Äpplen. Kryddor som enbär, korianderfrön, angelikarot, apelsin/citronskal, bark från cassia och andra kryddor används i kombination med de 5 skotska kryddorna för att få fram en balanserad och välkomponerad gin.
På festivalen presenteras Caorunn av TOMP Beer & Spirits
På festivalen presenteras Caorunn av TOMP Beer & Spirits