Bottega

Bottega Wines, som har sina rötter i Italien, har en rik historia som sträcker sig över fyra sekler. Sedan 1600-talet, då deras förfäder odlade vingårdar som arrendatorer, har Bottega utvecklat ett brett utbud av viner och spritdrycker som omfattar Prosecco, mousserande och stilla viner, grappa, likörer och krämer, vodka och gin. Deras produkter är uppskattade över hela världen för sin kvalitet och mångfald.

Bottega Wines är kända för sina eleganta och livliga bubblor som speglar skönheten och traditionen från deras territorium. De erbjuder en fantastisk variation av mousserande viner för alla tillfällen och prisklasser, från traditionell Prosecco till sofistikerad brut. Bland deras utbud finns Prosecco och mousserande viner från druvsorter som Moscato från Euganeiska kullarna, Pinot Nero från Oltrepò Pavese, och Venezia DOC. Dessa viner passar utmärkt för att fira speciella händelser, kombineras med italienska och internationella rätter, för en italiensk aperitif, eller för att skapa klassiska eller innovativa cocktails.


På festivalen presenteras Bottega av Nordic Beverage Company

Välkommen till Malmö Öl- & Whiskyfestival

Mowfestival.se innehåller information om alkohol och vänder sig till personer som är 20 år eller äldre. Hur gammal är du?